Tisztelt Pusztamonostori ingatlantulajdonosok!

Szeretnénk a türelmüket és a segítségüket kérni a hulladékszállítás zavartalan lebonyolításának érdekében.
A szennyvízberuházás munkálatai és a csapadékos időjárás miatt jelenleg az útviszonyok nem teszik lehetővé a háztól történő hulladékszállítást, ezért kérjük az Önök együttműködését.
A Szolgáltatóval történt előzetes egyeztetést követően legkézenfekvőbb megoldás, ha gyűjtőpontokat alakítunk ki a település járható utcáiban.


Kérjük, hogy az Önökhöz legközelebb eső gyűjtőponthoz szíveskedjenek hulladékgyűjtő edényeiket, vagy az általunk biztosított zsákot felhasználva a hulladékot kihelyezni szerda reggelenként 7 óráig. Akinek ez nehézséget okoz annak a közfoglalkoztatásban résztvevők segítenek. Ahol az ingatlan elé kihelyezett zsákot találnak elszállítják a gyűjtőpontra.
A pénteki bejárás alkalmával tapasztaltuk, hogy sajnos a település több utcája járhatatlan még személygépkocsival is. Ezen nem tudunk egyik napról a másikra változtatni, de dolgozunk a megoldásán, és a most kialakult helyzetet csak összefogással tudjuk megoldani.

Segítségüket, együttműködésüket és türelmüket megköszönve: Kardos Veronika polgármester

Bővebb információ: 57/521-760

A zöld és sárga zsákos szelektív hulladékgyűjtés az ütemterv alapján történik! Kérjük, csak a háztartási hulladékot helyezzék ki az általunk biztosított zsákban. Zsákok a későbbiekben a Községházán kérhetők.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Szeretne hozzászólni? Írja meg véleményét!x