RENDŐRSÉGI HÍREK

Tisztelt Lakosság!

Az elmúlt hetekben kiemelt tárgyi súlyú bűncselekmény nem vált ismertté hatóságunk előtt, a település napjai nyugodtan teltek.
Az év során megrendezésre került nagyobb rendezvények, a választások rendben lezajlottak.
Ennek kedvező tendenciának a fenntartása, további javítása a célunk, ennek érdekében folyamatosan jelen vagyunk a köztereken, együttműködve a Polgárőrséggel, és a Jászfényszarui Közterület Felügyelettel, és az Önkéntes Tűzoltósággal is több helyszínen álltunk helyt.
A fent említett kiváló együttműködést kiegészítik azok a településért tenni akaró lakosok, akik eseti jelleggel segítenek javaslataikkal, közreműködésükkel a közbiztonság fenntartásában.
A 32-es számú főútvonal megújulása is nagyon várt esemény volt. A közlekedés biztonságának alapja a jó minőségű úthálózat.
A közlekedés biztonságért Önök is sokat tehetnek olyan egyszerű dolgokkal, mint például ha korlátozott látási viszonyok mellett kivilágítják a kerékpárjukat, látható ruházatot viselnek, ellenőrzik a járműveik műszaki állapotát, letakarítják a hótól a jégtől a jármű szélvédőjét indulás előtt, bekötik a biztonsági öveiket, gyermekeiket nem szállítják gyermekülés, bekötött biztonsági öv nélkül autóban, nem lépik túl a sebességhatárokat, nem vezetnek ittasan, vagy bódult állapotban.
Igaz hogy a fent leírtak nem túl bonyolult szabályok? A téli időszakra jellemző időjárási körülményeket vegyék figyelembe a közlekedés során!
Az év végi ünnepek időszakában is folyamatosan azon dolgozunk, hogy lakosság nyugalmát, szubjektív biztonságérzetét fenntartsuk.
Kérem Önöket, amennyiben azt tapasztalják, hogy valaki segítségre szorul, jelezzenek irányunkba annak érdekében, hogy senki se hűljön ki közterületen, vagy az otthonában, hiszen a téli hidegben ez rövid idő alatt bekövetkezhet!

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

Kellemes, Békés Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Újévet Kívánok!

Terenyi Imre rendőr őrnagy
Jászfényszaru rendőrőrs parancsnoka

telefon:112, 06-57/422-138, 0670/330-7626

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Szeretne hozzászólni? Írja meg véleményét!x