Meghívó lakossági fórumra

Tisztelt Lakosság! Kedves Pusztamonostoriak!
2020.07.27-én hétfőn 17 órától lakossági tájékoztató fórumot tartunk a szennyvízbekötésről az Önkormányzati Hivatal (Szabadság út 74.) hátsó udvarában, melyre ezúton tisztelettel meghívom Önöket.

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a telken belüli gravitációs hálózat kiépítése/kiépíttetése megkezdhető, mely minden tulajdonos saját feladata és költsége.

Az alábbi szakképesítéssel rendelkező kivitelezőkkel javasoljuk a munkát elvégeztetni:

– Kobela József (Jászsági Kkt.)
06-30/913 8255
– Urbán Csaba (ZÉTKE Projekt, Építő és Vegyész Kft.)
06-70/223 8136

Az ingatlanra kiépített szennyvíztisztító idomra való rákötés a tervek szerint 2020. augusztus 27-től megkezdhető.

A talajterhelési díjfizetési kötelezettség azt a kibocsátót terheli, aki a műszakilag rendelkezésre álló közcsatornára nem köt rá és helyi vízgazdálkodási hatósági, illetve vízjogi engedélyezés hatálya alá tartozó szennyvízelhelyezést, ideértve az egyedi zárt szennyvíztározót is, alkalmaz. Amennyiben a közcsatornát év közben helyezik üzembe, a díjfizetési kötelezettség a kibocsátót a közcsatorna üzembe helyezését követő 90. naptól terheli.
/Ütemterv szerint: 2020.11.03-tól./
A rákötés menete:
1. Telken belüli gravitációs hálózat kiépítése saját költségen.
(A munkaárok rákötési pontjai nem temethetőek vissza, amíg a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. szakemberei a rácsatlakozás műszaki ellenőrzését követően jóvá nem hagyják!)
2. A TRV Zrt. által 2020. július-augusztus hónapban kiküldésre kerülő igénybejelentő lapot kitöltve és a mellékelt csekk befizetési igazolását bemutatva az Önkormányzati Hivatalban (Szabadság út 74.) szükséges leadni.
3. Az Ön által megadott telefonszámon a TRV Zrt. munkatársai időpont egyeztetést követően helyszíni műszaki ellenőrzést tartanak.
4. A rácsatlakozás jóváhagyása után történhet meg a tényleges rákötés és a munkaárok betemetése.
5. A rákötés után az emésztőből a szennyvizet szippantó autóval el kell szállítani, azt a rendszerbe beszivattyúzni szigorúan tilos! Szintén tilos az esővizet a szennyvízhálózatba bevezetni! Ezen szabályok be nem tartása büntetés kiszabását vonja maga után!

Kardos Veronika
polgármester

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Szeretne hozzászólni? Írja meg véleményét!x