HIRDETMÉNY

Tájékoztatom Pusztamonostor Község lakosságát, a civil, érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket, hogy Pusztamonostor Községi Önkormányzat Képviselő – testülete törvényi kötelezettségének eleget téve A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet, valamint a Településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény alapján a település teljes közigazgatási területére településképi arculati kézikönyvet és településképi rendeletet készít.

A partnerségi egyeztetés szabályairól önkormányzati rendelet és a 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet alapján értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy lakossági fórumot tartunk az alábbi témakörökben:

1. Készülő településképi arculati kézikönyvről előzetes tájékoztatás
2. Készülő településképi rendeletről előzetes tájékoztatás

Lakossági fórum ideje: 2017. szeptember 06. 16:00 óra
Helye: Művelődési Ház és Könyvtár (Pusztamonostor, Szabadság út 25.)

A településképi arculati kézikönyv és rendelet készítésével kapcsolatos előzetes véleményüket 2017. augusztus 28 – 2017. szeptember 15. között írásban a Polgármesteri Hivatal titkárságán leadhatják, vagy kiszelovicsildiko@upcmail.hu e-mail címre elküldheti.

A dokumentumokkal kapcsolatos előzetes észrevételeiket, véleményeiket a lakossági fórumon elmondhatják.

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Szeretne hozzászólni? Írja meg véleményét!x