HIRDETMÉNY

Tájékoztatom Pusztamonostor Község lakosságát, a civil, érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket, hogy Pusztamonostor Község Önkormányzata Képviselő – testülete törvényi kötelezettségének eleget téve A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet, valamint A Településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény alapján a település teljes közigazgatási területére településképi arculati kézikönyvet és településképi rendeletet készít. A településre a településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet egyeztetési dokumentációja elkészült.

A partnerségi egyeztetés szabályairól önkormányzati rendelet és a 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet alapján értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy lakossági fórumot tartunk az alábbi témakörökben:

1. Településképi arculati kézikönyv bemutatása, tájékoztatás, lakossági véleményezés
2. Településképi rendelet – tervezet bemutatása, tájékoztatás, lakossági véleményezés

Lakossági fórum ideje: 2017. november 27. (hétfő), 15:00 óra

Helye: Polgármesteri Hivatal

Az elkészült településképi arculati kézikönyv és rendelet a honlapon és a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben megtekinthető, melyre vonatkozó véleményüket 2017. november 17. – 2017. december 05. között írásban a Polgármesteri Hivatal titkárságán leadhatják.
A lakossági fórumon is várjuk a dokumentumokkal kapcsolatos észrevételeiket.

Pusztamonostor, 2017. november 17.

Sári Ferenc polgármester

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Szeretne hozzászólni? Írja meg véleményét!x