Harcos honvédelmi tábor

Nagy öröm számomra, hogy Pusztamonostor adhatott otthont a Harcos Honvédelmi Tábornak.
Egy igen mozgalmas, sokszínű, érdekes új ismeretekkel, barátságokkal és élményekkel teli hetet zárunk most.
Én első kézből értesülhettem a táborban zajló eseményekről, ugyanis a fiam minden este telefonált és részletes élménybeszámolót tartott minden napról. Biztos vagyok benne, hogy jól érezték magukat és tartalmasan telt ez a hét.
Szeretném megköszönni mindazoknak, akik a tábor létrejöttéhez, szervezéséhez, megvalósításához és lebonyolításához hozzájárultak.
– Köszönöm településünk előző polgármesterének Sári Ferencnek lobbiját, melynek eredménye, hogy Pusztamonostort választották a tábor helyszínének.
– Köszönöm mindazok segítségét, munkáját, felajánlását, akik a Sportöltöző felújításában közreműködtek!
Hálás vagyok azért és nagyon büszke arra, hogy Pusztamonostoron ilyen sok segítőkész, önzetlen, önkéntes munkát vállaló, a közösség érdekében tenni akaró ember él.
– Köszönöm munkatársaimnak, akik fantasztikus csapatmunkával teljesítették a számukra új kihívásokat és a táborozók fogadásáról, ellátásáról, étkeztetéséről gondoskodtak.
– Köszönöm a Magyar Honvédség, a 2. Vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred 68. Horgos Dezső Területvédelmi Zászlóalj tagjainak a honvédelem iránt elkötelezett, hazafias szemléletű, hiteles és eredményes táboroztatás. Biztos vagyok benne, hogy a fiatalok hazaszeretete erősödött, honvédelmi ismereteik bővültek és lesznek közöttük olyanok, akiknek hivatásává válik a honvédelem.
– Végül, de nem utolsó sorban köszönöm a szülőknek és a gyerekeknek, hogy a Pusztamonostori tábort választották és eljöttek hozzánk.

Kívánok mindenkinek erőt, egészséget és további szép, élményekkel teli, vidám nyarat!

Kardos Veronika polgármester

Galéria

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Szeretne hozzászólni? Írja meg véleményét!x