FIGYELMEZTETŐ FELHÍVÁS

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az elmúlt napokban megjelentek az MC Intergáz Kft (3532 Miskolc, Andrássy út 36.) képviselői, akik az ingatlanokba bejutva a gáz csőbekötések korszerűsítésére vonatkozóan végeztek felmérést, majd kötöttek a tulajdonosokkal vállalkozási szerződést, ennek alapján kértek meghatározott összegeket előre bánatpénzként.

A vállalkozási szerződés irreálisan magas árakat és megtévesztő szerződési feltételeket tartalmaz!

Több település is érintett az ügyben, ezért lakossági bejelentések alapján Jászapáti város jegyzője tájékoztatta a Rendőrőrsöt, és a Fogyasztóvédelmi Hatóságot. Felvették a kapcsolatot a TIGÁZ Zrt szakembereivel, akik megerősítették, hogy a nevezett céggel semmilyen szerződéses kapcsolatban nem állnak, őket semmilyen munkavégzésre nem bízták meg.

Ha gázkészülékeikkel tényleges probléma merülne fel, forduljanak ismert, helyi vállalkozókhoz, vagy a TIGÁZ szakembereihez!
Amennyiben már aláírásra került a vállalkozási szerződés, kérjük ezen ingatlantulajdonosokat, hogy jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatalban, a Rendőrőrsön, vagy tegyenek bejelentést a Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Hatóságánál, címük: 5000 Szolnok, Indóház u. 8.

Kérjük, figyelmeztessék idős, egyedül élő hozzátartozóikat, szomszédaikat, ismerőseiket.

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Szeretne hozzászólni? Írja meg véleményét!x