Felmérés barnakőszén iránti lakossági igényről

Tisztelt Pusztamonostori lakosok!
A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.
Ennek érdekében a Belügyminisztérium – az önkormányzatok közreműködésével – felmérést folytat a barnakőszén iránti lakossági igények feltérképezésére.
Ezért kérjük a barnakőszén-tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező pusztamonostori háztartásokat, hogy a 2022/2023. évi fűtési szezonban általuk várhatóan felhasználandó barnakőszén mennyiségét szíveskedjenek bejelenteni az önkormányzathoz.
Az igényt legkésőbb 2022. szeptember 28-ig lehet jelezni a 57/521-760-as telefonszámon vagy a titkarsag@pusztamonostor.hu e-mail címen, valamint ügyfélfogadási időben személyesen a Községházán.
Egy háztartásból egy személy élhet igénybejelentéssel, akinek bejelentett lakhelye, illetve tartózkodási helye az adott háztartás. A bejelentésben a nevet, a felhasználási címet, a telefonos elérhetőséget és a következő fűtési szezonban felhasználandó barnakőszén mennyiséget kell megadni mázsában.
Tájékoztatjuk, hogy a felmérésben való részvétel egyúttal hozzájárulást jelent a fenti személyes adatainak önkormányzat általi kezeléséhez.
FONTOS: az igényfelmérés jelenleg kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus vásárlási lehetőséget vagy támogatást!
Kardos Veronika
polgármester

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Szeretne hozzászólni? Írja meg véleményét!x