ÉRTESÍTÉS

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy utcájukban (Kossuth Lajos) várhatóan két héten belül megkezdődik a szennyvízcsatorna kiépítése. Az Ön ingatlanának bekötésével kapcsolatban munkatársaink meg fogják keresni.

A kivitelezési munkákkal kapcsolatos további információk:

• A szennyvízhálózat kivitelezése elkerülhetetlenül zajjal járó tevékenység, de a zajártalom csökkentés érdekében Társaságunk a szükséges intézkedéseket folyamatosan megteszi, így pl. éjszaki munkavégzést nem tervezünk. Munkanapokon 7:00 és 18:00, szombaton 8:00 és 12:00 óra között végzünk zajjal járó munkát lakóházak és intézmények közelében. Amennyiben elkerülhetetlen a fentiektől eltérő munkavégzés, akkor erről az érintetteket előzetesen tájékoztatjuk.

• A kivitelezés során előfordulhatnak átmeneti forgalomkorlátozások, kisebb akadályoztatások. A lakóingatlanokra történő személygépjármű forgalom minimális akadályozására törekszünk, a napi egy ki- és behajtás lehetőségét minden esetben biztosítani fogjuk.

• A várható forgalomkorlátozásokról a közvetlenül érintetteket előzetes megkeresés útján tájékoztatjuk, továbbá az önkormányzat hirdető tábláján heti frissítéssel adunk tájékoztatást az esetleges forgalmi változásokról.

• A kerékpáros közlekedést, a menetrend szerinti tömegközlekedést, és a megkülönböztető jelzéssel közlekedő járművek áthaladását az esetleges forgalmi korlátozások esetén is biztosítani fogjuk.

• Amennyiben a megállóhelyek ideiglenes áthelyezésére lesz szükség, azok kialakítása a személyszállító közszolgáltatókkal egyeztetve, sármentesen megközelíthető helyen, a lakosság előzetes értesítése mellett történik.

• A település hulladékszállítási időpontokat figyelembe vesszük a munkák ütemezésél, ezért ebben fennakadás nem várható.

Kérjük szíves közreműködésüket!

Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért!

SADE-Magyarország Kft.

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Szeretne hozzászólni? Írja meg véleményét!x