„Bátorság a békéhez”

2019. december 15-én – a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) közreműködésével – immár tizenkettedik alkalommal rendeztek Betlehemi Lángátadó ünnepséget Gödöllő város főterén.

A nagy érdeklődéssel kísért rendezvényre az ország számos községéből, városából érkezett küldöttség azzal a céllal, hogy elvigyék a béke és a szeretet szimbólumát a saját településükre.
Pusztamonostor küldötteként Kothencz Győzőné és Melegh Tibor vett részt az eseményen, akik tizedik alkalommal hozták el a településre a betlehemi Születés Temploma örökmécseséről vett lángot.

A Betlehemi Békeláng 2019. évi üzenete így szól: Bátorság a békéhez. Azt jelenti, tegyünk meg mindent bátran a békéért, a saját lelki békénkért, a környezetünkben élők békéjéért és a világ minden emberének a békéjéért, hiszen értelmes életet élni csak nyugodt körülmények között, békében lehet.

Aki szeretné, hogy a szeretet és a béke lángja karácsonyeste beragyogja otthonát, szeretettel hívjuk és várjuk december 22-én 16 órakor a művelődési házba, ahol a Betlehemi koncert után lehetőséget biztosítunk a láng átvételére.
Kérünk minden érdeklődőt, hogy a láng átvételére és biztonságos szállítására alkalmas eszközről (viharlámpa, zárt mécses) a balesetek elkerülése érdekében gondoskodni szíveskedjen!

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Szeretne hozzászólni? Írja meg véleményét!x