80 éves Percz László köszöntése

Pusztamonostor Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. november 17-i testületi ülésén úgy határozott, hogy a 2016. évi „Pusztamonostorért Díjat”  Percz László számára ítéli oda Pusztamonostor településért végzett lelkiismeretes munkája elismeréséül.

A díj és az oklevél átadására ünnepélyes keretek között került sor az emeritus Jászkapitány 80. születésnapján. Elsőként Sári Ferenc polgármester köszöntötte a meghívott vendégeket és a települést két cikluson át irányító elődjét Percz Lászlót, majd Varga László korelnök ismertette a díjazott életútját.

Turjányi Annamária szavalata után Tukora-Bakos Nikolett gyönyörű hangja kápráztatta el az ünneplő közönséget. Pócs János országgyűlési képviselő pohárköszöntőjét követően Hortiné dr. Bathó Edit vezetésével a Jászkapitányok köszöntötték az ünnepeltet.

A születésnapi torta átadása után Percz László a meglepetéstől meghatódott hangon köszönte meg az Önkormányzat és a jelenlévők kedvességét és figyelmességét.
Már számtalan díjat és elismerést kaptam életem során – mondta a Jászkapitány -, de mind közül ez a legértékesebb. Nagyon jól eső érzés amikor a szülőfalujában ismerik el egy ember munkáját.

Az eseményen jelen volt a település Képviselő-testülete, Jászfényszaru város polgármestere és jegyzői, Jászágó polgármestere, a település civil szervezeteinek képviselői, valamint az intézmények vezetői.

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Szeretne hozzászólni? Írja meg véleményét!x