364/2018. (VII. 27.) Korm. határozat a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről

A téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülhetnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

Fent meghatározott háztartások 2018. október 15-ig nyújthatják be igénybejelentésüket az önkormányzat szociális irodájában.
A támogatás igénylésének feltétele, hogy az igénylőnek az általa megjelölt háztartás a bejelentett lakhelye, vagy a bejelentett tartózkodási helye legyen.

Nem felel meg a feltételeknek az a háztartás, amely a 2017/2018-as gázév téli fogyasztási időszakában bekövetkező fogyasztásnövekedés finanszírozását segítő 12 000 forint összegű juttatásban részesült az egyetemes szolgáltatást igénybe vevő lakossági földgázfogyasztók részére biztosított téli rezsicsökkentésről szóló 37/2018. (III. 8.) Korm. rendelet, vagy a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről szóló 39/2018. (III. 12.) Korm. rendelet alapján.
Fentieket az érintett háztartások tekintetében a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jogosult ellenőrizni.

Pusztamonostor Községi Önkormányzat

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Szeretne hozzászólni? Írja meg véleményét!x